Groepsdetails Prive

administrators

 • RE: Het digitaliseren van geheugen

  Hey @Koen_p

  Wat voor onderzoeken onze onderzoeksgroepen doen aan de TU Delft kun je op deze pagina vinden. Stel op je meeloop middag ook gerust vragen over aan je nanobiologie studenten! Ook al denk ik dat het meer in het vakgebied van Informatica ligt kunnen zij je misschien ook verder helpen.

  Om wat beter aan te sluiten op jouw speciefieke onderwerp van geheugen digitaliseren kun je denk het beste kijken naar deze onderzoeksgroep. Die doen niet per se onderzoek naar het digitaliseren van het geheugen maar wel veel onderzoek naar de samenwerking tussen robots en mensen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Het menselijk lichaam
 • RE: Platform voor werkgevers en werknemende scholieren

  Hey mannen,

  Jeetje ziet er leuk uit zeg! Ik ben aangemeld hoor. Houd me maar op de hoogte hoe het verder gaat!

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Meesterproef
 • RE: PWS onderwerp 5HAVO

  Hey @leonthelion

  Klopt! Wiskunde wordt veel overgenomen door computer in de hedendaagse maatschappij. Voordat ik jullie help met hoofd- en deelvragen ben ik benieuwd wat jullie het meeste trekt richting het onderwerp "het vak wiskunde".

  Vinden jullie het les geven van een technisch vak interessant? Dan moeten jullie op zoek naar wiskundige didactiek en pedagogiek.
  Vinden jullie het technisch denken wat een vak als wiskunde los kan maken interessant? Dan kunnen jullie op zoek naar artikelen uit de psychologie.
  Vinden jullie het hedendaags gebruik van wiskunde door de gemiddelde mens interessant? Dan kunnen jullie het beste een soort onderzoek of enquete uitvoeren.

  Zo zijn er naast de drie punten hierboven nog veel meer mogelijkheden. Waar ligt jullie interesse, dan help ik jullie vanaf daar verder.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Wiskunde
 • RE: SchaakAI

  Hey @ChenStuden

  Okay lijkt allemaal niet heel ingewikkeld.

  Waarin proberen jullie Python te draaien om het project te runnen? Hebben jullie succesvol pip weten te installeren?

  Zou je daarnaast nog je error message kunnen posten? Dan weet ik bijna zeker dat we er uit moeten kunnen komen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Informatica
 • RE: aanvraag boek

  Hey @macmeike

  Na overleg in de vergadering ben ik inderdaad bang dat we geen uitzondering kunnen maken. Het is natuurlijk wel mogelijk om de boek in de bibliotheek te kunnen in zien, dan kun je natuurlijk foto's maken en scans maken om mee naar huis te nemen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Scheikunde & Biologie overig
 • RE: SchaakAI

  Hey @ChenStuden

  Heb je een link naar het open source project van AlphaZero? Anders zou je ook je errors hier op het forum kunnen plaatsen en dan kan ik kijken of ik je verder kan helpen. Zonder deze informatie is hulp bieden wat moeilijk.

  Laat maar horen, het opzetten van Python is namelijk altijd wel goed te doen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Informatica
 • RE: First Tech Challenge

  Hey @Bartzep

  Sorry voor mijn late reactie! Ik heb via whatsapp met jullie contact opgenomen voor het concreet maken van onze afspraak.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Meesterproef
 • RE: Het digitaliseren van geheugen

  Hey @Koen_p

  Hahaha, ik geloof dat we net langs elkaar heen hebben gepraat. Met vragen in mijn bovenstaande bericht bedoelde ik de vragen die je voor je interview zou willen stellen. Dus je zou prima een interview kunnen doen met mij hier op het forum als je hier je vragen voor de interview stelt. Klinkt dat in orde of wil je dat graag over de mail of in persoon doen? Dat zijn ook mogelijkheden.

  De reden dat ik eerst ook voorstel om op het forum je vragen voor het interview te plaatsen is omdat ik dan kan kijken of ik als master student de vragen kan beantwoorden of dat ik wat meer expertise bij mijn collegas op de TU Delft moet vragen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Het menselijk lichaam
 • RE: aanvraag boek

  Hey @macmeike

  Het klinkt alsof je lekker bezig bent! Ik ben bang dat wij als PWS TU Delft team niet heel veel voor je kunnen betekenen, tenzij ik op mijn eigen studentenpas het boek voor je leen. Vaak hebben scholen ook budget klaar liggen voor profielstukken dus het zou zomaar kunnen dat ze het boek vergoeden als je op je eigen school de juiste persoon vraagt.

  Dat gezegd hebbende heb ik vanmiddag een vergadering met het team en zal ik rondvragen of we iets voor je kunnen betekenen.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Scheikunde & Biologie overig
 • RE: Autonoom rijden

  Hey @Twanp

  Ik ben bang dat de universiteits bibliotheek daar alleen toegang toe bied vanuit de bieb zelf, anders moet je student zijn bij de TU Delft om op het netwerk te mogen. Wel kan je op dat moment de artikelen downloaden, op een usb stick zetten en mee naar huis nemen.

  Google Scholar is als het klopt wel gewoon bereikbaar vanaf je eigen school. Het zou kunnen dat je op je eigen school moet betalen voor wat van de artikelen van Google Scholar maar ook die zullen in principe gratis zijn vanaf het TU Delft netwerk.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Overig

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.