Groepsdetails Prive

administrators

 • RE: Synthese paracetamol

  Ha Silyuna,

  Je hebt het voorschrift in je mailbox. Eventueel je spam folder checken.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Medicijnen
 • RE: Blue Energy

  Ha Lois,

  Voordat ik je in contact breng met experts die meer weten over Blue Energy is het goed om concrete vragen voor die experts klaar te hebben staan. Hebben jullie al goede hoofd- en deelvragen verzonnen? Daarvanuit zouden we eventuele goede interview vragen kunnen maken of iets concretere vragen kunnen bedenken. Als jullie daar meer hulp bij nodig hebben verwijs ik jullie graag naar ons stappenplan.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Energie opwekking & zonnecellen
 • RE: Escape room op eigen locatie

  Ha mannen,

  Wat een ontzettend leuk technasium onderwerp hebben jullie zeg.

  Ik ben Jip en ik zal jullie expert zijn voor het project. Met mijn studie Informatica zal ik goed kunnen helpen in de logica van puzzels en eventuele software onderdelen (website of app) van de escape room. Als het allemaal iets te fysiek wordt kan ik altijd mijn collega @Midas-Becker om hulp vragen, hij is een student werktuigbouwkunde.

  Ik kijk er naar uit om jullie te gaan helpen! Vraag maar raak.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Meesterproef
 • RE: Innovatieve speeltuinen

  Hey @FLL_Linus

  Ik vind dat jullie al super goede ideeën bedacht hebben. Met de hand stroom opwekken is niet altijd even efficient dus super krachtige elektronica zal het niet zijn. Misschien is het leuk om met elektronica metingen te doen op de speeltoestellen in een speeltuin. Je kunt G-krachten meten op een schommel, of hoe snel die gaat. Of hoe snel een rad draait. Misschien een soort wedstrijd, wie kan het hardste fietsen op stil-staande fietsen in een speeltuin.

  Zo zijn er denk ik veel leuke ideeën voor in een speeltuin. Kwa materiaal gebruik zou ik er op letten dat het veilig is. Dat is heel belangrijk in een speeltuin. Daarnaast moet het ook wel tegen een stootje kunnen, er moeten voetballen tegenaan geschopt kunnen worden en spelende, stampende en rennende kinderen overheen kunnen gaan. Ik denk als je dit allemaal meeneemt je prima leuk en haalbaar idee kan maken!

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Overige onderwerpen
 • RE: Waterstof of elektriciteit als vervanger fossiele brandstoffen (auto's)

  Ha @Skip

  Ik zou dan misschien kijken naar de techniek achter 10.000 oplaadpunten/waterstofpunten en dan de economische afwegingen van de kosten heel kort houden of weglaten.

  Ik vind het leuk om telefonisch af te spreken alleen ben ik als informatica student niet super thuis in de waterstof wereld. Als we een iets beter beeld hebben van jullie PWS kunnen we denk ik goed een collega van mij er aan vast koppelen die er misschien wat meer over weet. Is dat een goed idee?

  Jip

  geplaatst in Brandstoffen & biobrandstoffen
 • RE: Aspirine synthese molariteit

  Hey @Shar

  Ik hoop dat het nu wel gelukt is!

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Medicijnen
 • RE: Ontwerp een klein opsporingssysteem

  Hey Koen, Joran en Robin,

  Ik ben Jip! Student Data Science and Technology aan de TU Delft. Eigenlijk is dat gewoon een chique term voor informatica. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden met dit project. Ik zal niet altijd even veel ervaring hebben met de fysieke aspecten van het opsporingssysteem maar als het op software aankomt, ben ik je man.

  Het lijkt erop dat jullie al goed bezig zijn, maar ik moet zeggen dat mij de probleemstelling nog niet helemaal duidelijk is. Voor wie en waarvoor precies maken jullie dit product?

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Meesterproef
 • RE: Waterstof of elektriciteit als vervanger fossiele brandstoffen (auto's)

  Hey @Skip

  Klinkt alsof jullie al goed onderweg zijn! In plaats van een experiment die direct waterstof en elektriciteit naast elkaar legt is het misschien interessant om naar de schaalbaarheid van de twee oplossingen te kijken.

  Een belangrijk punt van de vervoerssector is natuurlijk dat jij je elektrische/waterstof auto wel overal kan opladen. Hoe ziet zo'n infrastructuur eruit voor allebei de grondstoffen? Hoe ziet een oplaadpunt waar je er 10000 van kan maken eruit, en hoe vervoer of maak je waterstof bij tank stations.

  Misschien is zoiets interessant om over na te denken.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Brandstoffen & biobrandstoffen
 • RE: Aspirine synthese molariteit

  Hey @Shar

  Natuurlijk.Veel succes met je PWS.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Medicijnen
 • RE: Synthese paracetamol

  Ha @RickdeVries

  Volgende keer niet je e-mail adres op een openbaar forum plaatsen... Zo krijg je veel spam mail.

  Ik heb je het aspirine voorschrift toegestuurd.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Medicijnen

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.