Pws supplementen make • Goede avond ik ben Awa Bager, en ik ga mijn pws houden over sportsupplementen gericht op fitnesses en buikspieren. Ik zou graag als 1e deel van mijn praktijk onderzoek zelf ‘wey protein’ willen maken. (Want het tweede deel is namelijk dat ik 3 proefpersonen heb waarvan 1 man en 1 vrouw, 3 maanden aan ‘wet protein’ zitten met mijn gegeven sport/voeding schema, en een andere dame/heer de zelfde sport/voeding schema heeft maar niet aan het supplement zit.) Ik weet alleen niet waar dit kan, of met welke stoffen dit kan. Ik had gehoopt dit bij TU Delft misschien te kunnen doen. Of dat u misschien weet waar/hoe ik dit kan doen.
  Ik hoor graag van u,

  MvG, Awa


 • PWS TU Delft Team

  Beste @awa,

  Ik heb even voor je opgezocht wat allemaal mogelijk is, je kan zeker zelf "wey protein" maken. Laat je inspireren door deze en deze websites, hier is overigens ook heel veel achtergrond informatie te vinden. Het is erg gemakkelijk om dit op school of zelfs thuis uit te voeren en de benodigdheden kan je in de supermarkt halen.

  Ik hoop je geholpen te hebben.

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.