Flakka • Hoiii,

  Voor mijn pws wil ik Flakka als onderwerp gebruiken. Flakka is een drug waar hedendaags veel aandacht aan wordt gegeven op social media. In mijn pws wil ik het hebben over waaruit flakka bestaat en wat voor effecten het heeft op het menselijk lichaam.

  Het probleem is dat ik niet weet wat voor practicum ik kan uitvoeren die te maken heeft met deze drug. De drug zelf gebruiken is (natuurlijk) geen optie. Het zou leuk zijn als het een experiment is waarin ik bijv. andere stoffen gebruik die het effect van deze drug nabootsen.

  Heeft u enig idee over wat voor experiment past bij dit onderwerp?


 • PWS TU Delft admin

  Beste scholier,

  Voor het onderwerp drugs is een praktische opdracht altijd moeilijk. Daarom raden we het af om een praktisch deel te doen bij dit soort onderwerpen, maar je kunt er zeker genoeg uit onderzoeken.
  Je zou wel iets kunnen uitwerken met het nabootsen van de effecten. Dan bedoel ik eigenlijk in de richting van mensen een soort "beperking" te geven en ze dan dingen te laten uitvoeren. Dus duizeligheid nabootsen door ze rondjes laten rennen. Zintuigen verminderen door oordoppen of een wazige bril opzetten. Je praktisch onderzoek gaat dan in de richting van welke beperkingen krijgen mensen door verdovende middelen.

  Ik hoop dat ik hiermee een beetje heb geholpen. Als je nog vragen hebt over je opzet of meer over een praktisch onderzoek, hoor ik ze graag.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.