PWS Belousov-Zhabotinsky reactie • Hallo,
  Met mijn groepje willen wij een PWS maken over oscillerende chemische reacties, met nadruk op de Belousov-Zhabotinsky reactie. Uiteraard zou het fijn zijn om zelf de reactie uit te kunnen voeren, is het mogelijk om het experiment bij jullie te kunnen uitvoeren, ondanks de lockdown?

  Een obstakel waar wij tegen lopen is dat sommige materialen moeilijk te verkrijgen zijn, zoals cerium. Zijn er alternatieven voor deze stof, in het geval dat wij het experiment niet bij jullie (of een andere universiteit) kunnen uitvoeren.

  Wij wilden onze onderzoeksopzet toevoegen, wij hebben hier echter de rechten niet voor. Wij zijn bereidt om deze naar iemand te mailen als die beter wilt weten wat wij van plan zijn.

  Met vriendelijke groet
  Thomas, Noah en Robin


 • PWS TU Delft Team

  Hoi @137140,

  Om een uitspraak te doen over of het eventueel uitgevoerd kan worden op de campus, of waar je eventueel bepaalde benodigdheden vandaan kunt halen, is het inderdaad fijn om jullie onderzoeksopzet te lezen. Jullie kunnen hem mailen naar het adres in het privéberichtje die ik heb gestuurd!

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.