Tanden bleken • Hallo,

  Binnenkort moet ik een profielwerkstuk maken en wil het graag over het bleken van tanden, met behulp van whitening tandpasta's, hebben. Er valt veel informatie op internet te vinden over de scheikundige processen enz die hier een rol bij spelen. Echter moet ik ook een experiment uitvoeren. Heeft iemand een idee hoe ik een experiment kan uitvoeren die met dit onderwerp te maken heeft?


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Elt,

  Om een experiment uit te voeren bij je PWS onderwerp is het ontzettend handig om eerst je hoofd- en deelvragen op te stellen. Het doel van het experiment is namelijk om één van je deelvragen/ de hoofdvraag te ondersteunen. Ook is het fijn om voor jezelf in kaart te brengen wat voor soort experiment je uit wil voeren. Wil je bijvoorbeeld echt de scheikundige kant op, of misschien wel meer de technische of biologische kant? Verder kan je altijd inspiratie op doen op ons forum door simpelweg jouw PWS onderwerp in te typen in de zoekbalk, dan komen er automatisch posts tevoorschijn die daarmee te maken hebben.

  Hopelijk kan je hier iets mee!

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.