Website met enquete en testje • Hoi allemaal,

  Ik ben al een tijdje bezig met mijn profielwerkstuk over tijdsperceptie in mensen. Nu moet ik als onderzoek een werkende website maken met daarin een survey (hier zou ik vragen stellen zoals hoe oud te persoon, of diegene middelen ingenomen heeft en of er sprake is van bijv. ADHD aangezien dit de tijdsperceptie beïnvloed) en een testje (dit zou een soort onzichtbare stopwatch worden waarmee de persoon 10 - 20 - 30 seconden zou moeten gokken). Deze gegevens moeten aan elkaar gelinkt worden in (waarschijnlijk) een database, wat denk ik kan met PHP of Javascript maar programmeertalen zoals die twee heb ik toch nog niet helemaal onder de knie.
  Ik zou het daarom heel erg waarderen als iemand mij op weg zou kunnen helpen. Het begin is voor mij altijd het lastigste deel, zodra er iets is dan komt de rest vanzelf.

  Met vriendelijke groeten,

  Feline


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Feline-H

  Geinig PWS onderwerp heb je verzonnen zeg. Mag ik vragen in wat voor programmeer talen je wel ervaring hebt? Dan kan ik beter inschatten op wat voor manier ik je goed verder kan helpen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de enquete fysiek bij proef personen af te nemen, dat scheelt veel tijd en moeite en dan draai je de focus van je PWS meer op je onderwerp. Met maar 80 uur in een PWS kun je misschien al teveel tijd kwijt zijn aan het bouwen van deze website/enquete en blijft er niet genoeg tijd over voor het analyseren van alle resultaten.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.