Optimale groei van algen • Beste meneer/ mevrouw,

  Wij zijn opzoek naar een expert voor onze meesterproef. Wij zijn leerlingen aan het Helinium en volgen het vak O&O in vwo 6. Ons groepje bestaat uit Michel, Wouter, Pepijn en Ploy. Onze school (het Helinium) ligt in Hellevoetsluis en onze begeleider binnen de school is Robert-Jan Kustermans. De opdrachtgever die bij ons project hoort is Tim van Koolwijk. Naam van het bedrijf is Spireaux.

  Onze opdracht is het onderzoeken van heterotrofe algen en het kijken welke verschillende parameters zorgen voor de optimale groei. Onze deelvragen zijn het onderzoeken van verschillende parameters en het kijken welke het beste effect hebben op de algen. De hoofdvraag hierin is het kijken wat de beste combinatie parameters is voor de optimale algengroei. Het plan is om meerdere proefopstellingen te plaatsen waarin wij het verschil in groei gaan meten bij het toevoegen van de verschillende parameters. Op dit moment hebben wij het projectplan uitgeschreven en een deel van het vooronderzoek verricht. De expertise die wij nodig hebben binnen ons project is de kennis over algen en de groei ervan.

  Wij horen graag van jullie terug of er een expert voor ons project beschikbaar is.

  Groeten Michel Roskam • Beste Lisa,

  Wat fijn dat u bij ons kan helpen bij het technasium project over algen. We hebben al best wat taken verricht. Tot nu toe zijn we een eind op weg met het vooronderzoek, hebben we wat kennis over het project en weten we wat voor onderzoek we willen verrichten. Wel zitten we al met een aantal vragen. Het lijkt ons makkelijker om even over deze vragen te bellen. komt het voor u uit om morgenochtend tussen 8.15 en 9.00 uur te bellen?

  Groet Michel Roskam
  Telefoon: 06 24256583


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Michel-Roskam,

  Excuus voor het late bericht. Bellen is prima, ik zal jullie even een privéberichtje sturen. Ik zou morgen of woensdag kunnen bellen?

  Groetjes,

  Lisa • Goedemorgen,

  Voor ons komt woensdag rond 12 uur het beste uit om even te bellen. Is dit goed? Wij zullen u een uitnodiging morgen sturen.

  Groet Michel


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.