PWS algen als vleesvervanger • Beste mevrouw/meneer,
  Wij zijn Merel Pikkemaat en Laura Verburg en wij doen ons profielwerkstuk over algen als vleesvervangers. Hiervoor gaan wij het eiwitgehalte in algen en vlees bepalen en de verschillende aminozuren in algen en vleesvervangers met elkaar vergelijken. Om te bepalen welke aminozuren er in algen en vlees zitten, zouden wij graag gebruik maken van een HPLC-chromatograaf. Vanwege corona snappen wij ook wel dat we niet langs kunnen komen. Dus we vroegen ons af of het mogelijk is om wat samples op te sturen en de resultaten van het onderzoek van jullie te kunnen ontvangen. Dit zou ons heel erg verder helpen.
  Mvg,
  Merel Pikkemaat en Laura Verburg
  Van Maerlantlyceum, vwo6


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Laura-Verburg,

  Helaas is er niet genoeg capaciteit in de labzalen van de TU om dit voor jullie te doen. Wat wellicht wel een andere optie zou zijn is om op zoek te gaan naar wetenschappelijke artikelen, waarin ze hetzelfde doel hebben als in jullie profielwerkstuk. Wellicht kunnen jullie hier inspiratie uit halen.

  Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze dan gerust via het forum. Veel succes!

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.