Berschermende jas ontwerpen • Beste TU Delft,

  Wij zijn 5 examenleerlingen op het Da Vinci College Kagerstraat in leiden. Voor onze meesterproef werken wij samen met de wijkagent op onze school aan een jas die de drager beschermt tegen een aanval. Onze hoofdvraag hierbij is: Hoe kan je de veiligheid van mensen op straat te optimaliseren met behulp van een beschermende jas? Daarbij stellen we ook vragen over de maatschappelijke factor van het maken van deze jas, bijvoorbeeld: Hoe maak je het eindproduct aantrekkelijk voor mensen op straat?

  Daarnaast moet de jas voldoen aan een aantal eisen namelijk: De jas moet beschermend zijn tegen steek en slagaanvallen, de jas moet een aanvaller afweren, de jas moet comfortabel zitten en de jas moet er goed uit zien.

  Voor dit project zouden wij graag een expert willen die ons kan begeleiden met het ontwerpen van de jas. Hierbij zouden wij graag een industrieel ontwerper of productontwerpen aanvragen. Wij zijn nu nog niet in de ontwerpfase aangekomen maar we hebben wel al een aantal ideeën bedacht tijdens een brainstorm met onze opdrachtgever, we moeten nu een manier zoeken om die ideeën te gaan realiseren in ons uiteindelijke ontwerp.

  Met vriendelijke groet
  Guus, Isa, Jade, Jera, Rixt


 • PWS TU Delft Team

  Beste Guus, Isa, Jade, Jera en Rixt,

  Ik ben Lisa en zou graag jullie expert willen zijn. Helaas ben ik geen student industrieel ontwerpen, ik studeer namelijk Life Science and Technology. Hoewel dit een heel ander vakgebied is, heb ik zeker affiniteit met jullie onderwerp en hoop ik dat we er met een beetje creativiteit uit gaan komen! ;)

  Lijkt het jullie een leuk idee om binnenkort even kennis te maken via een videocall?

  Ik hoor graag van jullie.

  Groetjes,

  Lisa • Hallo Lisa,
  Sorry voor de late reactie, wij hadden niet door dat je had gereageerd op dit forum. Wij zouden graag een videocall willen inplannen om even kennis te maken en om de opdracht een beetje te bespreken. Zou je komende woensdag tussen 14:20 en 16:00 kunnen? Anders zouden we ook op andere dagen rond 17:00 kunnen.

  We horen graag van je wanneer je kan.
  Met vriendelijke groet
  Guus


 • PWS TU Delft Team

  Hoi @Guus03,

  Geen probleem. Ik heb je even een privéberichtje gestuurd!

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.