Bezoekers van de IC voorlichten • Goedemorgen,

  Wij zijn op zoek naar een expert voor onze meesterproef van technasium.

  Wij zitten op het Helinium te Hellevoetsluis

  Onze opdrachtgever is IC-verpleegkundige N. Don, werkzaam in het Fransiscus ziekenhuis
  Onze opdracht: Bezoekers van de IC voorlichten over de apparatuur, met bijbehorende geluiden en lampjes. Door gebruik van een app op de beschikbare iPads van de afdeling. Het doel is daardoor echt het voorlichten van de bezoekers.

  We denken dat dit past bij de studie industrieel ontwerpen, computer sciences en engineering of life sciences & technology

  Met vriendelijke groeten,
  Rafael, Julia en Isabel


 • PWS TU Delft admin

  Hey Rafael, Julia en Isabel,

  Ik ben Jip. 23 jaar en eerste jaars master student Data Science and Technology aan de TU Delft en ik zal jullie expert zijn voor de meesterproef. Ik heb al meerdere keren een app gemaakt maar kan ook helpen bij een website of andere technische applicaties. Als we meer expertise nodig hebben in vormgeving kunnen we die bij mijn collegas er bij vragen.

  Ik heb er zin in! Laat maar horen als ik jullie kan helpen of als jullie een afspraak willen maken om in het echt/video bellend kennis te maken.

  Groetjes,
  Jip • Goedemorgen,

  Het lijkt ons een goed idee om via videobellen kennis te maken en ons idee voor het project beter uit te leggen.
  Kunnen we daarvoor een afspraak inplannen? Wij kunnen e.v.t volgende week woensdag 18 november of donderdag 19 november s'ochtends.

  Groeten,
  Isabel, Rafael en Julia


 • PWS TU Delft admin

  Ha @isabel-03

  Klinkt goed! Zullen we 19 november 's ochtends afspreken? Via chat kun je mij je contact gegevens sturen en dan stemmen we de meeting af.

  Groetjes,
  Jip • Dat is prima!
  Wij hebben o&o van 8:15-9. Komt dit uit?

  Groetjes,
  Rafael en Isabel


 • PWS TU Delft admin

  Ha @Rafael-Graaf

  Ik ga je een persoonlijk bericht sturen om onze afspraak te finaliseren.

  Jip • @jip_rietveld

  Is goed. • hoi @jip_rietveld,
  We hebben onze opdrachtgever gemaild en ze hebben in het ziekenhuis iPads. Dus het word de optie met de app nabootsen via die website met dat telefoontje.
  Eerst gaan we nog met de hand de 1ste ontwerpen tekenen. Zodat we daarna kunnen beginnen met die tekeningen verwerken met die website voor een beter beeld

  Rafael


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Rafael-Graaf

  Klinkt goed! Laat maar weten als jullie meer hulp nodig hebben.
  Groetjes,
  Jip • Goedemorgen @jip_rietveld ,

  Wij zijn druk bezig met het tekenen van de ontwerpen op papier, maar willen eigenlijk binnenkort ook beginnen met het ontwerpen via studio.code. We komen hier alleen niet helemaal uit hoe dit werkt met het klikken op een nummer/plaatje en dan naar een nieuwe pagina te gaan. We hebben geprobeerd via de gratis cursus van die site het te leren, maar dit legt niet uit wat we nodig hebben. Zou jij ons hiermee kunnen helpen of weet je iets waar we kunnen vinden hoe het moet?

  Rafael


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Rafael-Graaf

  Is het een idee om weer een video call af te spreken waar we door deze stappen lopen? Als we één keertje digitaal afspreken weet ik zeker dat ik in het vervolg jullie gemakkelijker kan helpen over het forum.

  Groetjes,
  Jip • Hey @jip_rietveld ,
  Wij hebben op 1 April om 15.30 onze eindpresentatie. Wij willen u uitnodigen voor onze presentatie. De presentatie is online en wij kunnen u dan een link toesturen. Denkt u dat u hierbij kan zijn?

  Rafael


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Rafael-Graaf

  Ik zou graag bij de eind presentatie zijn. Je hebt mij nummer toch nog? Stuur via daar maar de link.

  Groetjes,
  Jip • Hoi @jip_rietveld,
  Ik zal de link sturen als ik heb van mijn docent krijg.

  Rafael


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.