Chocolade practicum



  • Hallo,

    Als mogelijk onderwerp voor ons PWS willen wij chocolade kiezen. Wij willen onderzoeken wat chocolade voor invloed heeft op de gemoedstoestand. Na overleg met onze pws begeleider, heeft zij ons verteld dat het practicum uitgebreid moet zijn op scheikundig vlak. Wij hebben nu alleen dat wij de chocolade willen gaan ontleden met een HPLC en de stoffen onderzoeken die in de chocolade zitten. Maar dit was nog niet uitgebreid genoeg. Heeft iemand nog ideeën voor een uitgebreider onderzoek, maar nog steeds scheikundig?

    Groetjes,

    Dionna en Raoul


  • PWS TU Delft admin

    @raoulvdgeer
    Hallo Dionna en Raoul,

    Ik het verleden heb ik wat groepjes geholpen over dit onderwerp, dus misschien kunnen jullie bij de topics hieronder even kijken of er wat handige tips voor jullie tussen staan:

    • Topic 1 - ideeën practicum chocolade
    • Topic 2 - algemene ideeën chocolade

    Als jullie hierna nog wat hulp of specifieke vragen hebben, dan horen we die graag.

    Met vriendelijke groeten,
    Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.