Hydrofoil • Geachte heer/mevrouw,

  Voor onze meesterproef zijn wij bezig met een project voor Jachtwerf Heeg. Bij dit project gaan wij omns bezighouden met het ontwerp van een hydrofoil voor de Splash-eenmanszeilboot.
  Onze groep bestaat uit vier vwo-6 leerlingen van het Dalton Lyceum Barendrecht. Tijdens dit project worden wij begeleidt door dhr. Bijvoet.

  Het project hebben wij onderverdeeld in meerdere deelvragen:

  Oriëntatie op materiaal
  Montage van de hydrofoil
  Berekeningen/ontwerp hydrofoil
  Ontwerpen van productieproces
  Om tot een goed ontwerp voor onze hydrofoil te komen hebben wij emer kennis nodig over aero- en hydrodynamica. Wij zijn voor dit project dus opzoek naar een expert met kennis op dit gebied.

  We horen graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Thomas Aardoom, Frank Sprangers, Niels Swinkels & Max van der Waal


 • PWS TU Delft Team

  Beste Thomas, Frank, Niels en Max,@Technasium

  Hoever zijn jullie inmiddels met jullie onderzoek? Graag wil ik jullie uitnodigen op de TU om een kennis met elkaar te maken en de opstart met elkaar door te spreken.
  Zouden jullie aankomende donderdag in de middag kunnen?

  Groetjes,

  Juul • Beste Juul,

  Betreffende de voortgang van ons onderzoek hebben wij nu het project opgestart en hebben wij een planning gemaakt met alle onderdelen die gedaan moeten worden. Wij hebben komende woensdag een gesprek en presentatie met onze opdrachtgever over ons projectplan. Deze week zijn wij begonnen met het eerste van de vier deelonderwerpen. Hier kunnen wij tijdens de kennismaking het een en ander over doorspreken.
  Helaas hebben we jouw uitnodiging te laat gezien om er nog op in te gaan. We zouden wel graag op een ander moment langskomen op de TU voor een kennismaking. Wanneer zou dit voor jou het beste uitkomen? Onze voorkeur gaat uit naar de week van 29 oktober.

  Groetjes,

  Niels, Frank, Thomas en Max


 • PWS TU Delft Team

  Beste Thomas, Max, Niels en Frank, @Technasium

  Ik zal voor jullie project de rol van “expert” vertolken en ik heb begrepen dat we nu eerst een keer een afspraak moeten maken om elkaar te leren kennen. Kunnen jullie jn een privé berichtje jullie telefoonnummer sturen? Dan bel ik jullie op om een afspraak te maken op de TU.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.