cubesat zonnezeiler ontwerpen • Geachte meneer/mevrouw,

  Bij deze willen wij graag een verzoek indienen voor een begeleidende expert voor onze meesterproef in 6 VWO. Hiervoor moeten wij een cubesat zonnezeiler ontwerpen. Dit is een satelliet die voortbewogen wordt door het licht wat van de zon komt. Hieronder kunt u alle informatie die voor u relevant is vinden.

  Groene Hart Lyceum, Alphen aan den Rijn
  Begeleiders: dHr. de Geest en dHr. Koole
  Bedrijf: Recycle Valley
  opdracht: Ontwerp een zonnezeiler (bijlage)
  Hoofdvraag: Hoe ontwerpt men een zonnezeiler?
  deelvragen:
  Wat is het beste systeem om het zeil uit te klappen?
  Hoe kunnen de systemen het efficiëntst geïmplementeerd worden in een cubesat?

  Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en snel van u te horen.

  Met vriendelijke groet,
  Niels van der Weide
  Sven van Klink
  Max Koning • Beste Juul,
  wij zijn erg blij om je als expertbegeleider te hebben voor ons project. Wij zijn al verschillende zaken tegen gekomen waarbij we graag de mening van een expert op zouden willen. Wij zouden hiervoor graag een keer langskomen in delft. Zou dat uitkomen? En zo ja, wanneer dan?

  G • We zitten nu in de onderzoeksfase (wat voor zeil, hoe opbergen, materiaal, etz.) van onze meesterproef. We weten alleen niet goed waar we precies op moeten letten voor dit onderzoek. Tips?


 • PWS TU Delft Team

  Beste Niels, Sven en Max, @Space-Tigers
  Komt aankomende donderdag in de middag langs kunnen komen om kennis met elkaar te maken. We kunnen dan ook het opstarten van een onderzoek met elkaar bespreken. Voor nu kan ik ook aanraden het stappenplan op deze website eens door te lezen.

  Groetjes, • Beste Juul,
  deze donderdag gaan wij helaas niet halen. Wij zijn aankomende week in principe heel de week beschikbaar. Zou een dag ergens volgende week uitkomen? Wij horen graag van u..

  groetjes


 • PWS TU Delft Team

  Beste Niels, Sven en Max, @Space-Tigers

  Kunnen jullie misschien een chatbericht met mij beginnen en jullie telefoonnummer daarin sturen? Dan kunnen we telefonisch een afspraak maken.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.