PWS Ruimtevliegtuig en Workshop Vleugelprofielen • Mijn groepje en ik hebben als PWS onderwerp commerciele ruimtevlucht. Ons doel is om een draagvliegtuig en ruimtevliegtuig te ontwerpen die passagiers zo efficient en comfortabel mogelijk naar de rand van de ruimte brengen. De eerste fasen van het PWS zijn af, de ontwerpschets en literatuuronderzoek van beide zijn al klaar(deze zijn in te zien). Nu is ons volgende doel om te gaan kijken naar de aerodynamica en naar vleugelprofielen. We kregen te horen van onze stagebegleider dat er een workshop vleugelprofielen was, op de site was het alleen niet mogelijk om aan te melden. Het zou ons erg leuk lijken om mee te mogen doen aan die workshop aangezien het erg goed aansluit op ons praktijkdeel.

  Dus nu is onze vraag: is het mogelijk om nog mee te doen aan de workshop vleugelvormen of is er misschien zelfs nog een alternatief dat beter aansluit op ons PWS?

  Als er meer informatie nodig is of als er vragen over zijn horen we het graag


 • PWS TU Delft Team

  Beste, @NielsvSilfhout

  Cool onderwerp! En zo te horen liggen jullie goed op schema. Aan het begin van jullie schooljaar zijn er inderdaad 2 workshops geweest. Zou het voor jullie uitkomen om in maart langt te komen om de profielen te testen?

  Groetjes,

  juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.