PWS The Deep Web • Hallo,

  Ik zit momenteel in VWO 6 en hou mijn profielwerkstuk of het Deep Web. Ik zag dat hier al een topic voor aangemaakt was, en dat mijn voorgangers geweldig geholpen werden door in contact gebracht te worden met een specialist op dit onderwerp. Ik zou graag om dezelfde gunst willen vragen aan wie mij hier mee zou kunnen helpen. Andere hulp met betrekking tot dit onderwerp is ook zeer welkom!

  Met vriendelijke groetjes,

  Floris de Vries


 • PWS TU Delft admin

  Hoi hoi @Floris-de-Vries

  Ik zal vragen aan mijn voorganger wie dit precies was, maar voordat ik je de mogelijkheid geef om in contact met hem te komen ben ik benieuwd of jullie al goed hebben nagedacht over wat vragen voor hem. The Deep Web zelf is een breed onderwerp, willen jullie naar iets specifieks kijken? Stuur maar raak en misschien kan ik je al helpen, en als ik er niet uit kom kunnen we hoger op gaan zoeken.

  Groetjes,
  Jip • Hoi Jip,

  De meeste vragen moet ik nog opstellen, maar ik wil meer de kant op van het belang van the Deep Web. Denk aan de activiteit van journalisten etc, maar ook de bestrijding van cyberterrorisme en überhaupt de aanwezigheid ervan. Verder ook nog over het handelen en de cryptografie & anonimiteit ervan. Maar als onze expert zich verdiept heeft in een ander aspect van the Deep Web dan pas ik de vragen aan naar vragen die meer betrekking hebben tot zijn expertise.

  Groetjes,

  Floris


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Floris-de-Vries

  Hey Floris, ik heb nu contact gegevens van iemand op de faculteit die veel kennis heeft over het deep web. Ik zal als ik jou was eerst je onderwerp wat meer afbakenen. Zo'n expert interviewen over informatie die je eventueel op het internet kan vinden is natuurlijk zonde. Ik ga kijken of diegene tijd voor jullie vrij kan maken, als jullie dan alvast wat meer onderzoek doen naar goede inhoudelijke vragen voor de expert.

  Groetjes,
  Jip • Hoi Jip,

  Dit klinkt goed! Ik ga goede specifieke vragen bedenken. Ik hoor het wel als er tijd vrij is.

  Groetjes,
  Floris


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Floris-de-Vries

  De initiële reactie van de professor was dat die geen tijd heeft, ik ga verder voor je op zoek.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.