Pws stuwstraalbesturing • Hallo,

  Ik doe mijn pws over stuwstraalbesturing en ik wil graag iets onderzoeken of een proef doen. Daarom vroeg ik me af of jullie misschien suggesties hebben voor een practicum of onderzoek dat ik kan uitvoeren bij dit onderwerp. Alvast bedankt.

  Groetjes
  Sophie Slingerland


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Sophie, @SophieSling
  Wat leuk dat je een technisch onderwerp hebt gekozen. Ik heb alleen iets meer informatie nodig om een suggestie te doen voor een proef; Wat wil je precies onderzoeken over dit onderwerp?

  Groetjes,

  Juul • Hoi Juul,

  Ik vind het nog best lastig om een goed onderzoek/onderwerp te bedenken bij stuwstraalbesturing maar ik zat te denken om wellicht iets met de efficiëntie te doen. Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid biedt.

  Groetjes,
  Sophie


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Sophie, @SophieSling

  Het begin is inderdaad altijd lastig, maar je hebt in elk geval al een onderwerp dus je bent op de goede weg! Ik heb het idee dat je nog in een te vroeg stadium bent om een proefje te bedenken. Het onderwerp heb je al dus het is nu een kwestie van zoveel mogelijk informatie inwinnen. Gaande weg zal je vanzelf dingen tegenkomen waar je meer over zou willen weten. Door hier weer meer informatie over op te zoeken filter je de informatie als een trechter steeds meer op wat jij interessant vindt en wat jij zou willen weten over stuwstraalbesturing. Op het moment dat je een goede hoofdvraag hebt kan ik je zeker helpen met het bedenken van een goede proef. Voor tips hoe je een goede hoofdvraag opstelt wil ik je graag verwijzen naar deze pagina. Ook op deze website staan tips over het opstellen van een hoofdvraag.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.