Genetische modificatie • Hallo,

  Ik ben een leerling uit 5 VWO van het Sint-Joriscollege in Eindhoven, en ik kwam op de site van de Universiteit Delft dit e-mailadres tegen.
  Momenteel werk ik aan mijn profielwerkstuk met als onderzoeksvraag: Wat is de invloed van genetische modificatie op de preventie van ziektes op embryonaal niveau? Hiervoor ben ik op zoek naar een praktische invulling naast mijn (Engelstalige) literatuuronderzoek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bijwonen van een practicum dat inzicht verschaft in de praktijk van mijn onderzoek. Ik heb eigenlijk geen idee wat hierbij mogelijk is, sinds er niet zo'n practicum op school uitgevoerd kan worden. Heeft u misschien tips of ideeën hiervoor?
  Het zou erg fijn zijn als u mij hierbij kunt helpen. Ik hoop snel een reactie van u te mogen ontvangen!

  Groetjes Sivanne te Braake


 • PWS TU Delft admin

  Beste Sivanne,

  Ik weet niet zeker of er een mogelijkheid is om een practicum bij te wonen dat aansluit op jou onderzoek. Daarvoor zou ik eerst wat meer willen weten over je onderzoek. Wat zijn je deelvragen naast je onderzoeksvraag? Heb je al wat literatuur onderzoek gedaan waar je misschien iets interessants hebt gevonden?

  Groetjes,
  Sanne • Dit bericht is verwijderd!

Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.