Forum
    • Categorieën
    • Recent
    • Populair
    • Gebruikers
    • Groepen
    • Zoeken
    • Registeren
    • Login
    1. Home
    2. MrJuanJuan
    M
    • Profiel
    • Volgend 0
    • Volgers 0
    • Onderwerpen 1
    • Berichten 3
    • Beste 0
    • Controversial 0
    • Groepen 0

    MrJuanJuan

    @MrJuanJuan

    0
    Reputatie
    1
    Bekeken
    3
    Berichten
    0
    Volgers
    0
    Volgend
    Geregistreerd Laatste keer online gezien

    MrJuanJuan Ontvolgen Volgen

    Meest recente berichten door MrJuanJuan

    • RE: PWS Kaas

      Hey Cian, bedankt voor je idee.

      Ik kwam er inderdaad ook snel achter dat vet en eiwitgehalten vrij lastig te zijn om te meten.
      Hoe zit dit met zoutgehalten? Pekelen heeft invloed op het zoutgehalte, dus dan zou je er een onderzoek van kunnen maken.

      Ik zat al te denken aan een practicum wat op geleidbaarheid of indampen in ging, maar ik heb geen idee wat mogelijk en haalbaar is.
      Wat voor ideeën heb jij met zoutgehalten?

      geplaatst in Scheikunde & Biologie Proefjes
      M
      MrJuanJuan
    • RE: PWS Kaas

      Hoofd- en deelvragen
      Hoofdvraag

      • Wat is de invloed van pekeltijd op het eiwit en vetgehalte van kaas

      Deelvragen

      • Hoe bepaal je vetgehalten in een kaas
      • Hoe bepaal je eiwitgehalten in een kaas
      • Wat is op een wekelijkse basis gekeken, het eiwit en vetgehalte van rijpende kaas
      • Hoe maak je kaas
      • Wat is het pekelproces precies
      • Welke chemische processen vinden plaats bij het rijpen van een kaas
      • Wat is het gemiddelde eiwitgehalte van de top twee meest verkochte kazen in Nederland
      • Wat is het gemiddelde vetgehalte top twee meest verkochte kazen in Nederland
      • Maakt dieet van de koe en ras van de koe uit voor de smaak van de kaas
      • Wat zijn de productiekosten en winstmarges van kaas

      Dit zijn de mogelijke hoofd/deelonderwerpen die in mijn pws staan.

      geplaatst in Scheikunde & Biologie Proefjes
      M
      MrJuanJuan
    • PWS Kaas

      Goedemiddag, Ik doe mijn pws over kaas.
      Eerst was mijn plan om de invloed van pekeltijd op het vet/eiwit/zoutgehalte van een kaas te bepalen. Dit bleek niet mogelijk omdat mijn practicum idee niet zou werken.

      Hebben jullie ideeën wat ik zou kunnen doen als practicum?

      geplaatst in Scheikunde & Biologie Proefjes
      M
      MrJuanJuan