Ha @Feline-H

Hahaha, okay goed om te horen en blij dat je zo enthousiast bent. Je kan meerdere kanten op gaan. Het makkelijkste is om een online enquete tool te combineren met een timer. De enquete tool kan eentje naar keuze zijn, Google Forms, Survey Monkey etc. En een voorbeeld van een timer die je nodig hebt is deze: https://nrich.maths.org/10629

Je zou dan in je enquete moeten doorverwijzen naar die timer website en de mensen die het invullen vertrouwen met de juiste data invoeren. Niet geheel ideaal. Wel in 1 middag opgezet en klaar om te gaan.

De andere keuze is zoals je zegt iets volledig zelf bouwen. Javascript is een hele krachtige taal die veel kan. Ik zou beginnen met de makkelijke vragen zelf te bouwen. Dat kan volgens één van de vele tutorials die je online kan vinden. Als je zoiets langzaam werkend heb kun je kijken naar opties om in javascript de timer te maken. Om vervolgens de website op het internet te krijgen heb ik deze tutorial gevonden. Maar zoals je ziet kan dit allemaal veel tijd kosten en de aandacht bij de kern van je PWS weghalen.

Je volgt een PWS om een onderzoek te leren doen en ik gok dat je met de tijd die je in deze website stopt niet meer toekomt aan het onderzoek doen. Je maakt natuurlijk zelf de planning maar ik wil je in ieder geval waarschuwen ervoor dat ik een website als dit bouwen al op zichzelf PWS waardig vind. Om dan ook het hele onderzoek eromheen te tackelen is al heel wat.

Ik hoop dat dit je goed verder helpt en kom vooral bij me terug voor nog meer vragen.
Groetjes,
Jip