PWS nanotechnologie • Wij zijn in een oriënterende fase van ons profielwerkstuk. Het onderwerp nanotechnologie lijkt ons zeer interessant. We vinden het echter lastig om hier een concrete onderzoeksvraag bij te bedenken omdat we niet precies weten wat de mogelijkheden zijn. We zijn vooral geïnteresseerd in de natuurkunde en scheikunde hierachter. We willen bijvoorbeeld kijken naar toepassingen en/of veranderingen van stofeigenschappen op nano niveau. Kunnen jullie ons helpen een concreet idee te bedenken?

  Vriendelijke groeten,

  Lian, Danique en Jorn


 • PWS TU Delft admin

  Beste Lian, Danique en Jorn,

  Als je een onderszoekvraag moet bedenken voor je PWS is het belangrijkste om na te gaan: "Wat wil ik weten over het onderwerp?"
  Je kunt je eerst gaan oriënteren door te kijken wat weet ik al, waar ken ik het van en (wat ik zelf altijd handig vind) wat is het laatste nieuws op dit gebied. Als je recente nieuws berichten leest geeft dat een up-to-date beeld over het onderwerp.
  Na de orientatie is het belangrijk om na te gaan of jullie het heel gobaal over nanobiologie willen doen of juist focussen op een specifieke toepassing zoals dit voorbeeld uit proefkonijnen.

  Ik hoop dat jullie nu een beetje vooruit komen en als jullie vastlopen hoor ik het graag.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.