PWS deodorant • Beste Mevr./Mr.,

  Wij doen ons PWS over deodorant, maar dan het verschil tussen de compressed deodorant en de eerdere grotere spuitbussen. Ze beweren namelijk dat deze deodorant beter zou zijn voor het milieu. Wij wilden graag uitzoeken of dit ook werkelijk het geval is. Daarnaast hebben ze de spuitfles zelf kleiner gemaakt dus de fles staat onder een grotere druk. Nu leek het ons interessant om te bepalen of de druppelgrootte tussen deze twee deodoranten verschilt. Wij dachten zelf aan om dit te doen met een highspeed camara, maar misschien is er ook een andere manier om dit te doen. Nu de vraag heeft u misschien nog andere ideeën of kunt u ons hier misschien verder mee helpen.

  Groet,

  Inge en Sanne van Veen


 • PWS TU Delft admin

  Beste Inge en Sanne,

  Mag ik vragen wat jullie hoofd- en deelvragen zijn? Wat is jullie van plan aanpak om uit te zoeken of ze beter zijn voor het milieu? Als ik een overzicht heb van jullie idee en structuur van het PWS dan kan ik gerichter helpen.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.