PWS Geluidsabsorptie • Geachte student van TU Delft,

  Wij zijn Freek Jansen en Joris van Oers van het gymnasium aan het Arentheemcollege Thomas a Kempis in Arnhem. Wij zitten in de 6e klas en zijn dus bezig met ons profielwerkstuk.
  Als onderwerp voor ons profielwerkstuk hebben wij gekozen voor geluidsabsorptie. We willen specifiek onderzoeken, zowel theoretisch en praktisch, hoe een geluidsgolf optimaal zou kunnen worden geabsorbeerd. Nu hebben wij na wat onderzoek ontdekt dat er in de TU Delft zowel een volledig absorberende ruimte als een optimaal galmende ruimte aanwezig is. Als praktisch onderdeel willen wij onder andere gaan uitzoeken welk materiaal de beste geluidsabsorberende kwaliteiten heeft. We hebben hier een plan voor, maar idealiter zouden wij hiervoor de galmkamer moeten gebruiken. Wij vroegen ons dus af of het mogelijk is om deze ruimte te bezichtigen en voor korte tijd te mogen gebruiken, natuurlijk onder toezicht?

  Ook zouden wij graag contact willen leggen met een student/persoon, die ons meer kan vertellen over de exacte werking van de dode kamer, vooral over de grootte van de kamer en de verschillende onderdelen. Kan u ons hiermee verder helpen?

  Wij hopen nog van u te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Freek Jansen
  Joris van Oers
  Gymnasium + Arentheemcollege Thomas a Kempis Arnhem • Beste Freek,

  In principe zou je binnen drie dagen reactie van ons krijgen maar omdat de student die hier over gaat vanwege studie in Parijs zit, zul je nog even moeten wachten op een reactie. Volgende week is Caspar terug en zal hij naar je vraag kijken.

  Dit is voor nu mogelijk een interessante link.

  Vriendelijke groet,
  Noor • Hi Freek en Joris,

  Leuk onderzoek. Ik zal even contact opnemen met de beheerder van deze kamer. Jullie horen dan komende week van mij wat de mogelijkheden zijn.

  Groet,

  Caspar Boers • Ha jongens,

  Ik heb meteen even contact opgenomen met Eric Verschuur (beheerder). Hij zegt dat het afhankelijk is van jullie precieze plannen. Hij vindt het goed als jullie hem persoonlijk mailen. D.J.Verschuur@tudelft.nl.

  Laat maar weten of het lukt allemaal!

  Groet,

  Caspar Boers


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.