Pws grafeen • Hallo,

  Mijn naam is Danny Mank en ik zit op school op het Ashram college in Alphen aan den Rijn. Ik zit nu in 6vwo.
  Ik wil graag mijn pws houden over grafeen. Vooral wil ik het hebben over waarom het nu nog niet veel in gebruik is en hoe dat opgelost zou kunnen worden.
  Het probleem bij dit onderwerp is dat de informatie erover beperkt is en dat de informatie die er is vaak op een te hoog of te laag niveau is. Mijn vraag is of iemand misschien tips heeft voor het vinden van informatie of dat iemand zelf informatie of deskundigen met betrekking tot dit onderwerp kent. Ook zou ik graag willen weten of er mogelijkheden zijn voor een experiment met grafeen (buiten de proef met een potlood en plakband).

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Groet, Danny Mank. • Beste Matthijs,

  Heel erg bedankt. Ik zal hem mailen.

  Groet, Danny • Beste Danny,

  Ik heb contact voor je opgenomen met de afdeling bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen die zich bezig houdt met grafeen. Een PhD student daar, Srijit Goswami, wil je graag helpen met je vragen en kijken of het mogelijk is om een experiment te doen. Het beste lijkt me als je zelf met hem contact opneemt en een afspraak maakt om langs te komen (let op, hij spreekt alleen Engels!). Je kunt hem e-mailen op s[dot]Goswami[at]tudelft[dot]nl. Als je problemen ondervindt in het contact met hem of nog andere vragen hebt: laat het weten!

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  Groeten,
  Matthijs


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.