Elke donderdag PWS Middag op het Science Centre Delft!  • Heb jij vragen over het profielwerkstuk en wil jij daarover graag sparren met een student? Of wil je een proefje komen doen in Delft? Meld je dan aan voor de PWS Middag van het ScholierenLAB!

    Elke donderdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur zitten twee studenten van het ScholierenLAB in de werkplaats van het Science Centre Delft om jou te helpen met vragen. Ook is het mogelijk om op aanvraag één van onderstaande proefjes uit te voeren of om onder begeleiding gebruik te maken van de apparatuur in de werkplaats. Als je langs wilt komen, maak dan een afspraak via het onderstaande formulier.

    In de agenda naast het formulier kun je zien welke student op welke dag beschikbaar is. Elke student doet een andere studie en dus is het afhankelijk van je onderwerp op welke donderdag je het beste kunt langskomen. Zodra je het formulier volledig hebt ingevuld, krijg je zo spoedig mogelijk bericht over wanneer je bent ingedeeld!

    http://pwstudelft.nl/pws-middag/


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.