PWS antibacteriële werking van honing
-
Hoi,
Wij doen ons profielwerkstuk over de antibacteriële werking van honing. Op school hebben wij al wat nagevraagd naar wat er mogelijk is. We kunnen penicilline schijfjes gebruiken en een voedingsbodem waarop gekweekt kan worden. Nu hebben we nog een bacterie nodig. Onze voorkeur gaat uit naar de E. coli bacterie. De workshop die jullie aanbieden sluit hier niet helemaal op aan. Is het dan toch mogelijk om toch een proefje bij jullie uit te voeren, met de bacteriën die jullie beschikbaar hebben? Of weten jullie misschien een beter idee hoe we dit kunnen onderzoeken?
Groetjes
-
Hoi Lisa,
Wat een interessant onderwerp voor jullie PWS! Helaas is het momenteel niet mogelijk om bij ons workshops op maat te doen ivm drukte op ons Biolab. Het enige wat ik jullie nu aan kan bieden zijn de workshops!
Zouden jullie mij iets duidelijker kunnen vertellen wat jullie onderzoeksopzet is? Dan kan ik daarin wel een stuk meedenken en kijken of het ergens anders op de TU Delft wel mogelijk is. Ook kunnen we dan kijken naar eventuele aanpassingen, zodat jullie het proefje op school kunnen uitvoeren!
We zouden hier ook even over kunnen videobellen, uit mijn ervaring werkt dat een stuk sneller!
Laat maar weten wat jullie hiervan vinden!
Groetjes,
Bjorn