PWS over 'bijlboeg' • Hallo,

  Wij zijn bezig met een pws over de bijlboeg (een ontwerp van de TUDelft). Onze hoofdvraag is: "Wat is het voordeel van een bijlboeg t.o.v. een conventionele scheepsboeg". Wij moeten hierbij ook een praktisch deel doen. Is het mogelijk dit bij de TUDelft te doen? Zo ja, waar en met wie kunnen wij dit afspreken?

  Bij voorbaat dank,

  Jesse Bertoen en Mert Capkin

  P.S. Heeft iemand verder nog tips of links wat betreft het onderwerp? • Hey Jesse en Mert,

  Mooi onderwerp, de bijlboeg! Deze is inderdaad bedacht op de TU. Afhankelijk van wat jullie willen onderzoeken is er misschien wel wat mogelijk. Jullie zullen dan echter wel goed moeten bedenken wat jullie willen onderzoeken (uitgewerkte hoofd en deelvragen) en hoe jullie dit willen onderzoeken (proefopstelling). ik raad jullie dus eerst aan goed op internet te gaan zoeken naar informatie. Kijk eens op: http://en.wikipedia.org/wiki/Axe_bow en dan vooral de References. Als jullie dit gedaan hebben help ik jullie graag verder. Succes!

  Thijs • Hoi Thijs,

  Bedankt voor je antwoord. We zijn nu overal op het internet naar informatie aan het zoeken. Als hoofdvraag hebben wij: "Hoe verbetert de bijlboeg de zeewardigheid van een schip?"

  Groeten,

  Jesse Bertoen • Hey Jesse,

  Het antwoord op jullie hoofdvraag is denk goed te vinden op internet, maar hoe willen jullie dan precies experimenten hiermee gaan doen dan?

  Groeten Thijs


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.