Sleeptank workshop 21 november 2012  • Er zal dit jaar toch een sleeptank workshop plaatsvinden. Op 21 november kunnen ongeveer 10 scholieren een dag lang experimenten doen met verschillende rompvormen. Heb je je dus altijd afgevraagd waarom een speedboot een andere vorm heeft dan een tanker? Ben je een echte surf- of zeilfanaat? Dan biedt deze workshop je de mogelijkheid onderzoek te doen naar dit onderwerp. Om je in te schrijven en voor aanvullende informatie kijk dan op: http://scholierenlab.tudelft.nl/practicum/workshop/sleeptank/.  • In tegenstelling tot wat er eerst op de Sleeptank Workshop pagina heeft gestaan, vindt dus workshop dus op 21 november 2012 plaats! Over een maand dus! De juiste datum staat nu wel op de pagina! De eerste inschrijvingen zijn al binnen dus wees er snel bij!

    Groeten Thijs  • Er zijn nog twee plekken voor de Sleeptank Workshop dus wees er snel bij!

    Groeten Thijs  • Alle plekken voor de sleeptank workshop zijn inmiddels bezet. Voor de volgende workshop zal in april 2013 plaatsvinden, maar als er veel interesse is kan er misschien dit jaar nog een extra workshop worden gegeven.

    Groeten Thijs


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.