Sleeptank Workshop 14 oktober 2011  • Op 14 oktober 2011 zal de sleeptank workshop plaatsvinden.

    Ben je benieuwd naar boten en schepen en de weerstand die ze ondervinden tijdens het varen? Dan is deze workshop een prachtige kans om hierover te leren en experimenten te doen voor je PWS!

    Voor extra informatie en om je aan te melden kijk op de volgende pagina: http://scholierenlab-test.tudelft.nl/practicum/workshop/sleeptank/.  • De inschrijvingen zijn vanaf heden gesloten. Er hebben zich 4 groepen aangemeld en de deelnemers hebben een email ontvangen met de laatste informatie voor de dag zelf. De datum van de volgende workshop is nog niet bepaald. Mocht je toch interesse hebben, mail dan naar info@scholierenlab.nl!  • De eerste inschrijvingen zijn binnen! Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan snel in, want er is nog maar plek voor 2 koppels (van twee personen). Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

    Voor extra informatie en om je aan te melden kijk op de volgende pagina: http://scholierenlab-test.tudelft.nl/pr … sleeptank/.


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.