PWS Seismograaf bouwen • Wij doen ons PWS over hoe een seismograaf werkt en hoe hij nou eigenlijk in elkaar zit, hiervoor gaan we ook een seismograaf bouwen als ondersteuning voor onze uitleg. Wij vroegen ons af of we via hier in contact konden komen met een specialist, die ons op redelijk korte termijn een kleine extra uitleg zou kunnen geven over het onderwerp. Eventueel ook wat tips om het bouwen van een seismograaf goed te laten verlopen.

  Gr Harm en Maxim • Hoi Harm en Maxim,

  Ik help jullie graag met jullie PWS! Hier op het forum kunnen jullie je vragen stellen en help ik jullie zo snel mogelijk.
  Ook kunnen we een keer videobellen als jullie daarin geïnteresseerd zijn.
  Ik hoor het graag!

  Groeten Coco • Hallo Coco,

  Wij zouden heel graag een keer met u videobellen. Wij gaan deze week nog flink aan de slag om het een heel eind af te krijgen, zodat we precies weten wat we het beste aan u kunnen vragen. Dus als je ergens volgende week zou kunnen zouden wij dat heel erg waarderen.

  gr Harm en Maxim • Hoi!

  kunnen jullie mij in een prive bericht jullie telefoonnummer sturen? Dan zal ik jullie een appje sturen om af te spreken!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.