PWS over magnetisch zwevende voertuigen. • Hallo,
  wij zijn Marijn en Wouter uit Arnhem van het Beekdallyceum. Wij doen ons PWS over magnetisch zwevende voertuigen. Onze hoofdvraag is hoe werken Magnetische zwevende voertuigen. We zijn nog aan het brainstormen over een goed onderzoek. We hebben gezien dat er misschien een workshop wordt gegeven over supergeleiding. Hebben jullie een suggestie voor een goed onderzoek en valt dit misschien te combineren met de workshop? We horen graag van jullie. Met vriendelijke groet, Marijn en Wouter • Hoi Wouter! Wat leuk! Wij hebben op het Science Center een demo van een kleine magneet zweeftrein. Ook wordt er waarschijnlijk binnenkort een online workshop aangeboden over supergeleiding. Wanneer dit zal plaatsvinden is alleen nog niet duidelijk. Wanneer moeten jullie je PWS inleveren? Dan denk ik na of dat haalbaar is! • Hoi Coco,
  het lijkt ons leuk om langs te kunnen komen om de demo van de magneetzweeftrein te zien. We hebben ons ook aangemeld voor de workshop supergeleiding en horen wel wanneer deze plaatsvind. De uiterlijke inleverdatum van ons PWS is 5 maart. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
  Groet,
  Marijn en Wouter • Hoi Womar,
  De workshop zal voorlopig nog niet plaats vinden, omdat er vrijwel geen studenten (en dus ook geen gasten) naar de campus van de TU Delft gaan. Wel kunnen we naar het Science Center, waar de demo met de zweeftren staat. Als alternatief op de workshop kan ik jullie nadat we de demo hebben gedaan ook uitleggen welk experiment we in de workshop altijd doen en jullie hier resultaten van geven van de vorige keer. Zouden jullie dit willen? Dit zou helaas wel pas kunnen nadat de lockdown voorbij is. Dus daar moeten we wel nog even op wachten.

  Groeten Coco


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.