Waterstof • Beste lezer,

  Casper Bröcheler en Raf Copier, leerlingen te Sophianum in Gulpen. We zitten nu beide op 6VWO en moeten dus dit jaar ons profielwerkstuk maken. Wij houden ons profielwerktstuk over de brandstof van de toekomst, en hier komt waterstof natuurlijk ook in voor. Ook moeten wij een proef hierin verwerken.

  Wij zijn zeer geïntreseerd in de brandstofel proef en dan met name het kopje: de efficiëntie van de brandstofcel. Onze vraag hierover is of we dit op school zouden kunnen uitvoeren onder begleiding van een eventuele expert van jullie. Wij horen graag van Jullie.


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Raf-Copier,

  Ik ben erg benieuwd naar jullie hoofd- en deelvragen, zou je die kunnen delen? Verder denk ik dat jullie op onze site al hebben gezien dat wij in principe de brandstofcel proef doen tijdens een PWS-middag, wat plaats vindt op het Science Centre op de campus in Delft. Mochten jullie daar interesse in hebben, dan raad ik jullie aan om je hier aan te melden voor een PWS-middag.

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.