Energievoorziening in bloemkoolwijken • Goedemorgen,

  Wij zijn 6 vwo-leerlingen, op het Almere College Copernicus uit Dronten, die druk bezig zijn met onze meesterproef. Hiervoor zijn wij opzoek naar een expert die ons kan helpen. Nu hadden op uw site gelezen dat jullie experts hebben die ons mogelijk kunnen helpen.

  Het project dat wij uitvoeren doen wij in opdracht van Heijmans, een onderneming die zich bezighoudt met vastgoed, bouw, infra- en installatietechniek. Wij houden ons bezig met de energievoorziening in bloemkoolwijken en hoe we de energievoorziening kunnen verbeteren en verduurzamen. Onze hoofdvraag is daarbij:
  Hoe kunnen wij de energievoorziening in bloemkoolwijken verbeteren en verduurzamen?

  Onze deelvragen zijn:

  • Wat is een bloemkoolwijk?
  • Hoe zit de energietransitie in een bloemkoolwijk eruit?
  • Onderzoek bij professionals doormiddel van interviews
  • Welke vormen van energietransitie bestaan er al?

  Ons plan voor nu is om onze deelvragen uit te werken. Dit willen we afronden voor de kerstvakantie, zodat we ons daarna bezig kunnen houden met het ontwerpen van onze ideeën.
  De expertise die wij verwachten nodig te hebben zijn: Bouwkunde, Civiele techniek of een stedenbouwkundige. Zouden jullie ons kunnen helpen?

  We horen graag van u.
  Met vriendelijke groet,

  Anniek, Britt, Chiara, Ishana


 • PWS TU Delft Team

  Beste Anniek, Britt, Chiara en Ishana,

  Goede en duidelijke mail hebben jullie opgesteld!
  Mijn naam is Stijn, inmiddels masterstudent Civiele Techniek na diezelfde bachelor aan de TU Delft te hebben afgerond.
  Graag help ik jullie met de verduurzaming van een wijk. Zelf heb ik een minor gevolgd (Electrical Sustainable Energy Systems) waarbij we ook een project hebben gehad met als doel een energieneutrale wijk te ontwerpen.
  Mij lijkt het een goed plan om online kennis te maken m.b.v. videobellen.
  Zouden jullie 3 data (30-45 minuutjes is voldoende) kunnen doorgeven waarop jullie kunnen videobellen? Dan maak ik een meeting aan, is Teams prima?

  Met vriendelijke groet,
  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.