Het idealiseren van kantorenpand Westerling • Beste heer/vrouw,

  Op dit moment is ons groepje bezig met de meesterproef van het Christelijk Lyceum Delft. Voor deze meesterproef hebben we een expert nodig en daarvoor willen we de TU Delft benaderen.

  Ons groepje bestaat uit drie groepsgenoten: Jill, Femke, Chris.
  Naam en plaats van onze school: Christelijk Lyceum Delft, Molenhuispad 1
  Naam begeleider: S. de Haan-Topolscak

  In de bijbehorende bijlage is ons projectplan te vinden. Hier staat alle essentiële informatie over ons project. Wij hebben het pand al bezocht en hier vele foto’s van gemaakt. Daarnaast zijn wij bezig geweest met een uitgebreid literatuuronderzoek.

  Wij zoeken een expert die kennis heeft op het gebied van binnenhuisarchitect/architectuur.

  Met vriendelijke groeten,

  Jill, Femke, Chris


 • PWS TU Delft Team

  Beste Jill, Femke, Chris

  Mijn naam is Stijn, masterstudent Civiele Techniek in de richting Waterbouwkunde en zou graag jullie expert willen zijn voor jullie meesterproef.
  Waterbouwkunde heeft vaak weinig met esthetiek te maken, echter ben ik wel geïnteresseerd in (de basis van) architectuur. Met name bij de ontwerpkeuzes / projectontwikkeling zou ik kunnen helpen.
  De bijlage werkt momenteel helaas niet helemaal naar behoren. Jullie kunnen mijn mailadres op mijn profiel vinden en me een mail sturen met daarin de bijlage.
  Zouden jullie daarnaast ook kennis willen maken via videobellen? Jullie zullen vast al wat vragen hebben, er is ook de mogelijkheid om ze te stellen tijdens ons eerste gesprek.

  Tot op de mail,
  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.