Circulaire woning ontwerpen • Beste meneer/mevrouw

  Mijn groepje en ik zijn opzoek naar een expert voor onze meesterproef.
  Onze namen zijn Kevin, Myrthe en Sanne. We zitten nu in ons 6e jaar van vwo op het Helinium, deze school is gevestigd in Hellevoetsluis.

  Het bedrijf waar wij de opdracht voor onze meesterproef van hebben gekregen is het ingenieursbureau IOB, de opdrachtgever is Danielle van Oers. Zij heeft binnen het bedrijf IOB de functie engineer bouwfysica. Dit houdt in dat zij vooral bezig is met verduurzaamingsvraagstukken. De opdracht die wij hebben gekregen is om een circulaire woning te ontwerpen. Het precieze idee is om een bestaande woning (rijwoning) energetisch te verduurzamen (label sprong). Ook kunnen we kijken naar de toegepaste materialen en/of hier geen beter opties voor zijn.
  Op het moment zijn wij bezig met ons projectplan en hopen die in 1 à 2 weken af te hebben.
  Wij hopen dat u ons kunt helpen bij vragen die wij in de loop van de tijd gaan hebben en u hier met uw expertise hulp mee kan bieden.

  Wij hopen van u te horen.

  Met vriendelijke groeten Kevin, Myrthe en Sanne


 • PWS TU Delft Team

  Hallo Kevin, Myrthe en Sanne,

  Klinkt als een interessant onderwerp! Ik help jullie graag als jullie vragen hebben.

  Groet,
  Midas • Beste meneer Becker,

  bedankt dat u ons wilt helpen als wij vragen hebben.
  Wij beginnen over ongeveer 2 weken met het onderzoek van ons project, omdat wij op het moment bezig zijn met het afmaken van ons projectplan, hierdoor hebben wij nog geen vragen gehad. Als we vragen hebben zullen we contact met u opnemen.

  mvg Sanne van Zanten


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @Sanne-van-Zanten ,

  Dat is helemaal goed. Succes!

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.