Stuk grond ontwikkelen bij Station Gouda • Wij – Jelt, IJsbrand, Guillaume en Thomas - zitten in ons laatste jaar van de middelbare school, het Antoniuscollege Gouda, en doen onze meesterproef. Hiervoor zoeken wij iemand met expertise op het gebied van Architectuur en/of Stedenbouwkunde. Wij worden hierin begeleid door onze docent O&O (Onderzoek en Ontwerpen), Dik de Voogd. In de bijlage zit ons nog niet afgemaakte Plan van Aanpak waar onze opdracht in beschreven staat. Wij gaan voor dit project een stuk grond ontwikkelen naast het Station Gouda.
  Alvast bedankt voor het antwoord.

  Mvg,
  Jelt, IJsbrand, Guillaume en Thomas
  Antoniuscollege Gouda 6 vwo


 • PWS TU Delft Team

  @Technasium
  Hoi Jelt, IJsbrand, Guillaume en Thomas,

  Mijn naam is Stijn, masterstudent Civiele Techniek in de richting Waterbouwkunde en zou graag jullie expert willen zijn voor jullie meesterproef.
  Ook al ben ik me nu aan het specialiseren op een ander gebied, zou ik graag jullie vragen over Stedenbouwkunde / projectontwikkeling willen beantwoorden.
  Momenteel ben ik erg druk met mijn tentamens. Vrijdag 5 november ben ik pas weer beschikbaar voor een kennismaking, lukt het toevallig tussen 10:30 en 12:30?

  Groetjes Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.