Benzodiazepinen • Beste student,

  Dit jaar doe ik mijn pws over de werking en verslaving van benzodiazepinen. Hierbij moeten wij ook een praktisch deel doen. Zelf vinden wij het erg moeilijk om een practicum te vinden/bedenken wat hiermee te maken heeft. We hebben al geregeld dat (mocht het nodig zijn) we aan een soort benzodiazepinen kunnen komen. We zaten een beetje te denken aan misschien een practicum over de vergelijking van benzodiazepinen en GABA of misschien iets met de oplosbaarheid? Zouden jullie misschien een idee hebben wat voor een practicum wij kunnen uitvoeren?

  Groetjes Roos VWO6


 • PWS TU Delft Team

  Beste @RoosElens ,

  Ik zou zeker met jullie na willen denken over een toepassend practicum. Om jullie zo goed mogelijk te helpen ben ik benieuwd naar jullie exacte hoofd- en deelvragen, of jullie je PWS bij een specifiek vak doen en of jullie in een experiment meer geïnteresseerd zijn in de scheikunde achter benzodiazepinen of juist de lichamelijke effecten. Ik denk dat jullie al goed op weg zijn!

  Groetjes,

  Lisa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.