Kwantum Levitatie • Hallo,

  Wij zijn Rens en Stéphane van het Dalton Lyceum Barendrecht. Wij willen ons pws over kwantum levitatie doen. Wij hebben als hoofdvraag: Wat zijn de mogelijkheden van kwantum levitatie. Wij wilden graag voor ons pws een proefje doen die wij op het internet gevonden hadden. We hadden een deel van het bestand waarin wordt uitgelegd toegevoegd als bijlage, maar dit bleek niet te werken, dus we hopen dat we het misschien op een andere manier naar jullie door kunnen sturen.

  Onze vraag is of het mogelijk is om dit proefje uit te voeren bij jullie op de campus.

  Wij hopen van jullie te horen. • Hoi Stephane,

  Op dit moment is het niet mogelijk proefjes bij onderzoeksgroepen uit te voeren, dus daar kan ik je helaas niet mee helpenb. Wel ben ik benieuwd naar jullie experiment, ik kan dan uitzoeken of ik het wel op het Science Center met jullie kan doen. Ik heb je een prive bericht gestuurd met mijn emailadres.

  Groetjes Coco • Hallo Coco,

  wij hadden u twee weken geleden een mailtje gestuurd met ons experiment. Hier hebben we geen antwoord op gehad, dus we hadden de vraag of dit mailtje wel is aangekomen.

  Met vriendelijke groeten,

  Stéphane en Rens • Ik heb je een prive bericht gestuurd!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.