Bioluminescentie • Goedemiddag,

  Ik wil mijn PWS graag over bioluminescentie doen en eventueel proberen een "gewone" plant licht te laten geven. Helaas heb ik een blok geraakt, er zijn zo veel vormen van bioluminescentie en ik kan niet besluiten op welk ik zou willen focussen wijl nog steeds bij primair scheikunde te blijven.
  Zouden jullie een idee hebben wat ik misschien zou kunnen doen en mij zo wat meer houvast geven op mijn profiel werkstuk.

  Alvast bedankt,
  Wytze van Houten


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Wytze-van-Houten

  Ik ben bang dat onze scheikunde expert op dit moment afwezig is. Ik snap dat er veel verschillende manieren zijn om dit te implementeren. Ik zou vooral een methode kiezen die het realistischste te behalen valt. Vaak valt het tegen hoeveel tijd je kwijt bent aan sommige practica, dan is iets simpelers kiezen en dat compleet uitvoeren beter dan iets ingewikkelders maar voor de helft uitvoeren.

  Wat ook goed kan helpen is het probleem in het engels te googlen, op di manier kun je vaak gemakkelijk goeie keuzes vinden.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.