Profielwerkstuk”medische toepassing straling • Ik heb een vraag, ik die mijn profielwerkstuk over “radiotherapie” of “medische toepassingen van straling”

  Maar hoe maak ik hier een onderzoek van? Want ik kan niet zomaar even de radioactieve afdeling in het ziekenhuis opbanjeren. Oftewel, ik kan geen proefjes uitvoeren. • Beste Rael,

  Coco, de studente die jouw vraag kan beantwoorden, is deze week nog even met vakantie.
  Ze komt zo snel mogelijk bij je terug.

  Mvg, • Hoi Rael,

  Radiotherapie is een heel interessant onderwerp voor een PWS! Wel is het zoals je zegt nog wat breed, je hebt nog niet afgebakend waar je het over wilt hebben binnen het onderwerp "radiotherapie". Wil je weten hoe het werk, of wil je weten hoe goed het werkt, etc?

  Verder is het inderdaad zo, zoals je al schreef, dat werken met radio-actieve stoffen niet overal kan. Ik kan helaas op het Science Center niet veilig met radio-actieve stof werken. Dit zal dus inderdaad ergens anders moeten. Als je beter weet wat je wilt gaan onderzoeken kan ik eventueel met je meedenken waar je een proef kan uitvoeren, maar het zou wel eens erg lastig kunnen een specialist te vinden, die bevoegd is samenmet jullie een experiment te doen.

  Het lijkt mij verstandig eerst je onderwerp af te bakenen door bijvoorbeeld een hoofdvraag op te stellen. Mocht je hier moeite mee hebben, dan help ik graag!

  Groetjes Coco


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.