PowerWindow • We hebben nu de volgende onderzoeksvraag opgesteld: Hoe kunnen we met zonne-energie via ramen (Power Windows of Solar Windows) een gemiddelde wolkenkrabber 100% energieneutraal maken?
  Wij weten nog niet helemaal hoe wij hier onderzoek naar kunnen doen en daarom zijn we op zoek naar meer informatie. Kunt u ons daar misschien bij helpen of weet u waar we deze informatie kunnen vinden? misschien zou het mogelijk zijn om een keer langs te komen op de TU Delft (of te bellen) om met mensen te praten die met dit onderzoek bezig zijn?


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Bas-Keuben

  Het klinkt als een goede hoofdvraag. De vraag wat jullie nu moeten gaan doen ligt in jullie deelvragen. Die wil je op zo'n manier opstellen dat als je al je deelvragen beantwoord hebt, je eigenlijk een conclusie kan trekken over je hoofdvraag. In dit geval is een goede voorbeeld voor een deelvraag bijvoorbeeld: hoeveel energie verbruikt een wolkenkrabber uberhaupt? Kunnen jullie er zelf nog meer bij bedenken? Wat voor andere dingen moeten we op letten als we een wolkenkrabber energie neutraal willen maken?

  Als jullie daarmee beginnen komen jullie vast al verder. Verdere vragen kan ik altijd hier op het forum beantwoorden, of we kunnen een keer een bel afspraak maken!

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.