Database Website • Hallo Jip,

  Wij hebben geen vraag over ons PWS, maar wel een vraag over een database website die we moeten maken. Eind juni moeten we namelijk een goed werkende database website hebben gemaakt, nou is het echter zo dat wij er helemaal niks van begrijpen. We werken met Phpmyadmin en Codetasty. Het is ons gelukt om een account te kunnen aanmaken een daarna te kunnen inloggen, maar dit hebben we ook grotendeels gekopieerd en geplakt. Er wordt van ons verwacht dat we een soort Q&A website maken, een forum waar je dus vragen kan stellen en iemand anders dan op kan reageren en dit nog onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij weten alleen niet hoe we hier mee moeten beginnen en vooral nu de scholen dicht zijn kunnen we het ook niet zo makkelijk aan onze docent vragen. Daarom de vraag of jij ons hiermee zou kunnen helpen of misschien iemand weet die eventueel deze website voor ons zou willen maken voor een leuk prijsje?

  Met vriendelijke groet,
  Coosje en Noreen
  VWO5-leerlingen van het CLD


 • PWS TU Delft admin

  Hey @CoosjeNoreen

  Een website met een forum kun je tegenwoordig vrij gemakkelijk zelf maken. Via een site als Wordpress of Wix kun je snel plugins vinden die je hierbij helpen. Het enige is dat die misschien geld kosten. Kopieren en plakken van het internet is nooit heel erg als je zelf iets bouwt waar je nog geen ervaring mee hebt. Schrijf vooral je bronnen op en probeer in de code erachter te komen hoe iets werkt en dat vervolgens aan te passen op je eigen implementatie. Als jullie concrete vragen omtrent problemen met PHPmyadmin of Codetasty kan ik daar natuurlijk ook naar kijken.

  Helpt jullie dit al verder?
  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.