Proef supergeleiding • Hallo,
  Wij zijn Ynze en Stefan, wij zitten op het Grotiuscollege Delft in vwo 5. Wij werken aan een PWS, ons onderwerp is supergeleiding met als hoofdvraag: "In hoeverre zal supergeleiding in de toekomst van waard zijn in de maatschappij?". Wij zouden hier graag een proef bij willen doen. Zouden wij die proef in de TU Delft uit kunnen voeren? • Hoi Ynze en Stefan!
  Wat een leuk en interessant onderwerp! Wij hebben inderdaad een opstelling met een supergeleidend treintje waar jullie zelf ook mee aan de slag kunnen. Wat voor proef hebben jullie in gedachte? Wij gebruiken hem namelijk meer als demonstratie. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie eens langskomen!
  Groeten Coco • Hoi Coco,
  Wat fijn dat er de mogelijkheid is om een proef met supergeleiding te doen! We zijn niet zeker over de precieze inhoud van de proef. We zijn pas net begonnen aan ons PWS. Daarom weten we nog niet precies wat we willen testen, wat we in ieder geval willen onderzoeken is hoeveel draag capaciteit de supergeleider heeft en hoeveel vloeibaar stikstof er nodig is voor supergeleiding. Misschien zijn er nog meer dingen die we ook zouden willen onderzoeken die we nu nog niet hebben bedacht. We willen ons daarom eerst nog een beetje oriënteren op dit gebied. We zouden de proef graag pas over een tijdje willen uitvoeren.
  Groeten Ynze en Stefan • Nog orienteren lijkt mij een goed idee. Ik hoor het graag als ik jullie hiermee kan helpen! Laat het weten. Groetjes Coco


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.