Tiny House ontwerpen  • Hallo Scholierenlab,

    Wij zijn Maureen, Milou en Monique. Wij zitten op het Cals College IJsselstein (5 havo). Dit jaar doen wij onze meesterproef en wij zijn nog op zoek naar een expert. Onze opdracht is om een Tiny house te ontwerpen die uit één module bestaat. Daarnaast moet het Tiny house in zijn geheel vervoert kunnen worden en moeten wij rekening houden met het bouwbesluit. Onze opdrachtgever is Josephine Antonissen van PLEKvoor.

    Wij hebben niet echt een hoofdvraag, maar meer een hoofdonderwerp. Het hoofdonderwerp is een Tiny house ontwerpen die uit één module ontstaat. De deelonderwerpen zijn: Vervoer, Interieur en exterieur en bouwbesluit. Het plan is dat we een groot moodboard gaan maken en als er tijd over is een maquette. Voor de rest maken we een verslag en duidelijke schetsen. We hebben tot nu toe groot deel van ons vooronderzoek al gedaan zelfs over stikstof. Wij zoeken een expert die ons kan helpen met het vervoer, bouwbesluit of interieur/exterieur. Wij hopen dat er iemand beschikbaar is om ons te helpen.

    Met vriendelijk groeten,
    Maureen, Milou en Monique


  • PWS TU Delft Team

    Hoi Maureen, Milou en Monique,

    Gaaf onderwerp voor je meesterproef. Mijn naam is Stijn, eindbachelor-student Civiele Techniek. Ik denk dat ik jullie vooral kan helpen met het zogenoemde bouwbesluit, aangezien dit in de bachelor ook wordt behandeld. Zullen we een afspraak maken om te sparren over dit onderwerp? Zo ja, dan ben ik beschikbaar om het hierover te hebben op maandag 9 nov tussen 15:00 en 16:00, of op dinsdag 10 nov tussen 15:00 en 17:00. Lukt één van deze tijden?

    Met vriendelijke groet,
    Stijn  • Hallo Stijn,
    Sorry voor de wat late reactie we hadden wat problemen met het inloggen. We zouden graag een afspraak willen maken. Wij moeten dit natuurlijk wel regelen met school enz. Weet niet wat het beste zou uitkomen?
    Met vriendelijke groeten,
    Maureen, Milou en Monique


  • PWS TU Delft Team

    @monique
    Beste Maureen, Milou en Monique,

    Voor mij komt aanstaande maandag tussen 14:30 en 16:00 het beste uit. Het beste lijkt mij om al om 14:30 te beginnen dan, omdat jullie van ver komen zag ik. Om 16:00 komt er namelijk als het goed is een ander groepje.
    Lijkt jullie dit prima?

    Groeten Stijn  • @Stijn-Smits Hallo Stijn, het is ons niet gelukt om het voor maandag te regelen dat we vrijstelling hebben van school. Zou het op een ander moment kunnen?
    Met vriendelijke groeten,
    Maureen, Milou en Monique


  • PWS TU Delft Team

    @monique
    Woensdagmiddag rond 16:00?  • @Stijn-Smits Hoi Stijn,
    Sorry voor de weer late reactie. Morgen komt niet goed uit, omdat we dan niet compleet zijn als groepje... Weet niet of er nog een datum is dat het kan?


  • PWS TU Delft Team

    @monique
    Volgende week maandag 13:45?  • Hoi Stijn, we hebben even overlegd. En we zouden inprincipe kunnen komen. Alleen moeten we nog wel vervoer regelen, maar we zouden optijd aangeven of we kunnen komen.
    Met vriendelijke groeten,
    Milou, Monique en Maureen  • @Stijn-Smits Hoi Stijn, het is gelukt we hebben vervoer!
    We kunnen helaas niet met z'n alle aanwezig zijn, maar dat maakt niet uit. De vraag is alleen nog hoe, wat en waar?
    Met vriendelijke groeten,
    Milou, Monique en Maureen


  • PWS TU Delft Team

    @monique
    Ik heb jullie gemaild!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.