Profielwerkstuk AI in het ziekenhuis



 • Hallo,

  Ik zit doet dit jaar examen vwo en hiervoor maak ik een profielwerkstuk met als onderzoeksvraag: Op welke manier kan artificial intelligence in een ziekenhuis ingezet worden om patiëntervaring te verbeteren?

  Nu loop ik tegen het probleem aan dat ik graag een enquête af zou nemen bij ziekenhuispatiënten maar dat ik moeite heb met het vinden van een ziekenhuis dat hier aan mee wil werken en ik vroeg me af iemand mij hiermee zouden kunnen helpen.

  Daarnaast zou ik graag in gesprek gaan met iemand die meer kennis heeft van de desbetreffende onderwerpen, weten jullie iemand die mij over de mail, telefonisch of in gesprek te woord wil staan waar ik vragen aan kan stellen?

  Met vriendelijke groet Bart Jaspers.


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Bart-Jaspers

  Cool PWS onderwerp heb je zeg. Ik kan me voorstellen dat ziekenhuizen niet zitten te springen om scholieren hiermee te helpen. Er is natuurlijk veel privacy gevoelige informatie daar en niet elke patiënt zit op een enquête van een scholier te wachten. Zelf ken ik niemand bij een ziekenhuis en de TU Delft ook niet helemaal, misschien kan een andere minder technische universiteit je daarmee verder helpen.

  Waar je wel bij het goede adres bent aangekomen zijn voor vragen over de desbetreffende onderwerpen. Er wordt op de TU Delft ontzettend veel onderzoek gedaan naar het gebruik van informatica in ziekenhuizen namelijk. Als je mij een opzet van je interview stuurt ga ik op zoek naar de juiste professor of zal ik de vragen voor je beantwoorden.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.