polymeer maken • Ik zit in de zesde klas van het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ik ben me aan het oriënteren op een onderwerp voor mijn scriptie en ik denk nu aan het maken van een polymeer en het scheikundige proces erachter beschrijven. Wat zijn de mogelijkheden hiervoor bij jullie?


 • PWS TU Delft admin

  @olaf0702
  Hallo Olaf,

  Polymeren is een groot onderwerp waar uiteindelijk veel producten onder vallen bijv: plastic, glas, maar ook veel moleculen uit ons lichaam. Ik denk dat het dus wel handiger is om je onderwerp een beetje af te bakenen. Je kunt door wat informatie over de geschiedenis van polymeren opzoeken en hier wellicht wat inspiratie bij opdoen.

  Om terug te komen op je vraag over de mogelijkheden bij ons: Wij helpen scholieren niet bij het uitvoeren van experimenten op de universiteit. Wij hebben niet genoeg capaciteiten voor. Wat we wel doen is meedenken voor een mogelijk experiment die uitvoerbaar is bij jou op school.

  Voor dit laatste kunnen we dus helpen, maar het is dan wel handiger om het iets toe te spitsen op een bepaald onderwerp. Vanuit daar kunnen we dan samen nadenken over een experiment bij dat onderwerp.

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.