Sterrenhopen vast leggen in een HR diagram • Beste student,

  voor mijn PWS heb ik als hoofdvraag: Kun je de leeftijd van een sterrenhoop vastleggen? Ik moet deze informatie vervolgens vastleggen in een HR diagram. Het probleem is dat ik zelf met alle data moet komen en aangezien ik zelf geen telescoop heb kom ik daar moeilijk aan. Graag zou ik willen weten of ik een dag langs kan komen en wat data met behulp van jullie apparatuur kan vastleggen en misschien daarnaast nog wat kan leren over astronomy aangezien dat mij erg interesseert. Ik hoop dat ik snel iets van jullie hoor.

  Met vriendelijke groet,

  Dana Ovisi
  Mendelcollege 5H • Beste Dana,

  Klinkt als een leuk en interessant onderwerp! Ik zal voor je rondkijken wat er mogelijk is met het lenen van een telescoop op de TU. Ik laat het je zodra ik meer weet weten!

  Groeten Coco • Top, daar je zou mij heel erg mee helpen! Ik weet alleen niet erg veel af van telescopen, ik hoop dat jullie misschien mij daarbij kunnen helpen? • Beste Dana,

  Helaas heb ik nog geen telescoop voor je gevonden die je kunt gebruiken op de TU. Ik laat het je weten als ik toch nog iets vind.

  Groetjes Coco • @Coco_P Geen probleem. Bedankt voor het proberen


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.