Grondverschuiving door trillinen • trillingen bij aardverschuivingen

  ik en mijn pws partner willen graag onderzoek doen naar de trillingsbestendigheid van verschillende grondsoorten. Hiervoor hebben we uiteraard een simulator nodig en ik dacht dat er op de TU wel 1 was. Wij willen deze meting doen met verschillende frequenties en amplitudes. We vroegen ons af of wij gebruik zouden kunnen maken van een opstelling. Graag horen wij van jullie of er iets mogelijk is.

  mvg,
  Fije en Julian


 • PWS TU Delft Team

  @Fije-Brouwer
  Beste Fije en Julian,

  Interessant onderwerp voor je PWS! Toevallig hebben wij een triltafel die ook wordt gebruikt voor de workshop Aardbevingen. Je kan je aanmelden voor een PWS-middag, daarin kunnen we de zandsoorten testen met verschillende amplitudes en frequenties!

  Groeten Stijn • Beste Stijn,

  wij hebben ons aangemeld en hebben er beide erg veel zin in! via de mail is ons verteld dat wij de plaats en tijd via de mail zouden ontvangen als de datum (3 oktober) zou naderen. Dit hebben wij helaas nog niet gekregen. Toch zouden wij dit wel graag willen omdat we zo onze reis kunnen plannen.

  mvg,
  Fije en Julian


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.