PWS Synthethische Drugs • Beste mevrouw/meneer,
  Ik (Ken Hing. Uilenbeer is een ''username'' die ik vaak gebruik) en een vriend van me genaamd Ilje wilden een PWS maken over synthetische drugs bij het vak scheikunde. De docent vertelde ons dat er een praktisch gedeelte moet zijn met het PWS. Drugs maken op school en het leren van een docent is onverantwoord. Maar ik heb een aparte interesse voor dit onderwerp. Daarom wilde ik mijn PWS hierover doen en mijn vriend is iets minder geïnteresseerd in dit onderwerp, maar hij stemde in. Mijn vraag is dus, wat zou een goed en verantwoordelijk practicum/onderzoek zijn voor het PWS.

  Mvg Ken Hing Hua,


 • PWS TU Delft admin

  @Uilenbeer
  Hallo Ken,

  Voor het onderwerp drugs is een praktische opdracht altijd moeilijk, omdat het meeste hieraan gelinkt niet verantwoordelijk is. Voor een onderwerp als dit kun je het beter houden bij literatuur onderzoek.
  Ik heb toevallig wel een proefvoorschrift voor het maken van aspirine en aangezien dit technisch gezien onder drugs valt is dit wel iets dat ik kan aanraden.

  Succes,
  Sanne Nielsen


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.