PWS zelfherstellende polymeren zelf maken • Hai,

  Wij doen ons PWS over zelfherstellende polymeren. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de toepassing van zelfherstellende polymeren in de medische wereld. Wij zouden heel graag zelf een zelfherstellend materiaal maken. Weten jullie of dit mogelijk is en of dit misschien bij jullie zou kunnen? Als het onmogelijk is om het zelf te maken, lijkt het ons ook leuk om ergens te gaan kijken waar het wordt gemaakt of onderzocht. Weten jullie of dit mogelijk is?

  Bij voorbaat dank,

  Lianne en Dylana


 • PWS TU Delft admin

  @Lianne-Schotman
  Beste Lianne en Dylana,

  Dankje voor jullie vraag. Ik probeer na het paasweekend terug te komen op jullie vraag.

  Groetjes,
  Sanne


 • PWS TU Delft admin

  @Lianne-Schotman
  Hallo Lianne en Dylana,

  Het maken van zelfherstellend materiaal met betrekking tot toepassing in de medische wereld gaat erg lastig worden. Omdat dit een redelijk nieuwe ontwikkeling is is er op internet niet veel te vinden over het maken van specifieke polymeren die dit kunnen. Ik heb wel twee artikelen waar veel in staat over de materialen, maar dan meer in het algemeen gesproken. Vooral de eerste geeft erg veel informatie. Misschien dat jullie iets kunnen vinden in dit artikel of in de artikelen waar zij naar refereren.
  1 Self‐healing biomaterials
  2 biomaterials that heal

  Wij kunnen jullie op de universiteit niet helpen hiermee, omdat wij niet genoeg capaciteiten hebben om alle scholieren te helpen met hun praktisch onderzoek. Wij kunnen wel helpen met uitdenken van proeven voor op school die relevant zijn aan dit onderwerp, maar dat is in jullie geval erg lastig.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.