PWS effect klimaat verandering op tsunami's



 • Hallo,

  Mijn onderwerp is: heeft de klimaatverandering effect op tsunami’s? Via internet kwam ik erachter dat jullie onderzoek doen naar golven in een grote wavepool op jullie terrein. Mijn vraag is daarom of ik een keer langs mag komen om te kijken bij een onderzoek van jullie. Of is er misschien een mogelijkheid dat ik zelf een onderzoek kan doen of aandragen? Een vraagstelling die ik graag zou willen onderzoeken is of koraalriffen effect hebben op tsunami’s.

  Met vriendelijke groet
  Björn van Hoff


 • PWS TU Delft Team

  @BjörnvH
  Hoi Björn!

  Het blijft een fascinerend onderwerp, tsunami's. Kun je een link sturen van dit onderzoek? Dan weet ik welke afdeling dit is. Daarna kunnen we kijken naar evt. vervolgstappen!
  Je kan zeker een onderzoek aandragen hier via het forum. Als je een duidelijk plan hebt en bepaalde hulpmiddelen mist om dit onderzoek uit te voeren, kan ik kijken of deze middelen op de TU beschikbaar zijn. Of deze dan ook echt gebruikt kunnen worden, is altijd even afwachten. Er zijn namelijk veel lopende onderzoeken door promovendi.
  Ben benieuwd naar het artikel!

  Groeten Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.